Toast med peanøttsmør og blåbær

Nå når høsten er rett rundt hjørnet og dagene blir kortere og mørkere, er det godt med en frokost som metter og gir kroppen energi og antioksidanter. Toast med hjemmelaget peanøttsmør og blåbær er en av mine favoritter. Kanskje har du allerede vært på fjellet for å høste inn bær. På hytten eller en tur i hagen for å få tak i det naturen har å by på av naturlige energikilder.  Den syrlige og søte blåbærsmaken er en perfekt match med det fyldige peanøttsmøret. Rist skiven i brødristeren, smør utover Hjemmelaget peanøttsmør og en håndfull blåbær på toppen. Oppskrift på hjemmelaget peanøttsmør finner her: Hjemmelaget peanøttsmør

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s